Amazing Sheriff

Amazing SheriffEen verbazingwekkende sheriff met elastieken beentjes, een paar flinke blaffers op zak en een uitmuntend richtingsgevoel; dat is met recht een Amazing Sheriff! Een paar ronddraaiende planeten – en de daarbij behorende onvermijdelijke UFO’s & aliens – meer of minder maken deze wetsdienaar echt niet gek. Help je hem onder het jumpen door flink aan de fles, dan gaat zijn jacht op de schurken door tot hij er bij neervalt, of niet…

Amazing Sheriff Spelregels

Laat onze sherif zo snel mogelijk én op het goede moment van planeet naar planeet jumpen en zo zoveel mogelijk aliens in hun ufo’s en gekleurde flessen verzamelen. Springen doe je op je laptop met de spatiebalk of met je muis. Klik je nog eens terwijl de wonderbaarlijke wetshandhaver in de lucht is, dan maakt hij een dubbele jump en springt hij zo nog even een stukje hoger, handig om die hoger hangende bonusitems te bemachtigen of nét de volgende planeet te kunnen bereiken.

Amazing Sheriff Puntentelling & Combometer

Hoe meer flessen je weet op te pakken hoe meer punten je haalt. Elke fles is 10 punten waard, de aliens in hun vliegende schotel leveren 100 punten per stuk op. Terwijl je score oploopt, stijgt ook de combometer. Mis je echter een fles of UFO, dan daalt deze weer naar het nulpunt. Maak je een reeks van zeven flessen of meer dan is dat een Supercombo, deze betaalt 3x het aantal punten uit. Lukt het je 30, 60 en 90 flessen achter elkaar te pakken dan krijg je 2x, 3x en 4x keer zoveel punten.