Sevens 2

Sevens 2

Sevens 2Quizmaster Jim Evans en zijn lieftallige assistenten Candy en Mandy nemen je mee in de geweldige spelshow Sevens. Is zeven deze keer ook jouw geluksnummer? Gooi hoge ogen met de dobbelstenen en geef nooit op! Wie weet maakt jouw paar van zeven ogen je deze keer de winnaar, want dan neemt Jim het entertainen voor zijn rekening en heb je recht op een heel speciale behandeling van onze stralende spelmeester.

Lees verder »Sevens 2

Dice Mice

Dice Mice Yahtzee

Dice MiceMuizen en kaas, het blijft een fascinerende combinatie. Zeker voor deze dobbelende Dice Mice voor wie naast een goudgele Goudse ook een potje dobbelen niet valt versmaden. Tactisch inzicht is de muis niet vreemd, want om dit spel met maar liefst 8 dobbelstenen winnend af te sluiten, zul je goed gebruik moeten maken van een uitgekiend gevoel voor strategie, want hij mag elk getal maar een keer per ronde gebruiken en de 6 is verplicht.

Lees verder »Dice Mice

Dr. Dice

Dr. Dice

drdice-gameboardDr. DICE Pak het leukste dobbelspelletje Yahtzee ook eens wetenschappelijk aan met de waanzinnige wetenschapper Dr. Dice. Deze zwaar bebrilde en in witte stofjas gehesen ‘mad professor’ husselt jouw dobbelresultaat tot een ontvlambare mix in zijn reageerbuis en je weet: hoe hoger jij de dobbelstenen gooit en je score opkrikt, des te explosiever én winstgevender het resultaat zal zijn.

Lees verder »Dr. Dice

Speel 5Dice Yahtzee

Speel 5 Dice Yahtzee

5dice Yahtzee GameLaat de vijf dobbelstenen maar rollen en gooi hoge ogen voor de beste combinaties! Speel het populaire dobbelspel 5 Dice Yahtzee  en ga voor de zessen, een Grote Straat, Full House of ga voor de klapper 5Dice met zijn 5 gelijke dobbelstenen, waarmee je in één keer 50 punten scoort. Je kunt 5Dice onbeperkt gratis spelen of doe mee met de toernooien, chat en win een mooie geldprijs.

Lees verder »Speel 5Dice Yahtzee