Dr. Dice

drdice-gameboardDr. DICE Pak het leukste dobbelspelletje Yahtzee ook eens wetenschappelijk aan met de waanzinnige wetenschapper Dr. Dice. Deze zwaar bebrilde en in witte stofjas gehesen ‘mad professor’ husselt jouw dobbelresultaat tot een ontvlambare mix in zijn reageerbuis en je weet: hoe hoger jij de dobbelstenen gooit en je score opkrikt, des te explosiever én winstgevender het resultaat zal zijn.

Dobbelen met Dokter Dice

Onze dokter geeft je drie beurten met ieder drie werpen om de vijf dobbelstenen te gooien en hij verwacht wel wat wiskundig inzicht! Door slim te combineren maak je stacks met dobbelstenen als een Kleine Straat, Full House of Five Dice. Na elke worp kun je ervoor kiezen stenen vast te houden om zo de ideale combinatie in handen te hebben na je drie worpen. Al deze dobbelcombo’s ken je natuurlijk al van yahtzee!

Dr. Dice ScoremeterGa voor de Dr. Dice Bonus

In de bovenste scorelijst verzamel je zoveel mogelijk gelijke ogen, zodat je bij een totaal puntenaantal van minimaal 63 in aanmerking komt voor de bonus van 35 punten. Je mag de dobbelstenen 3 keer per beurt werpen. Zit er aan het einde van je beurt nog wat van Dr. Dice’s scheikundig brouwsel in de reageerbuis van de scoremeter, dan krijg je extra punten.

Dr. Dice Toernooi

Speel Dr. Dice gewoon voor de lol of doe een keer mee aan een toernooi. Schrijf je gratis in en maak kans op een leuke geldprijs!