Sevens 2

Sevens 2Quizmaster Jim Evans en zijn lieftallige assistenten Candy en Mandy nemen je mee in de geweldige spelshow Sevens. Is zeven deze keer ook jouw geluksnummer? Gooi hoge ogen met de dobbelstenen en geef nooit op! Wie weet maakt jouw paar van zeven ogen je deze keer de winnaar, want dan neemt Jim het entertainen voor zijn rekening en heb je recht op een heel speciale behandeling van onze stralende spelmeester.

Sevens 2 Spelregels

Alles draait om de zeven in dit leuke dobbelspel. Combineer dobbelstenen zodat het totale aantal ogen dit geluksnummer bedraagt. Hoe meer stenen je gebruikt om dit doe te bereiken, des te hoger zijn de punten het oplevert.

Er zijn rode en witte dobbelstenen in het spel. Maak je een combo met enkel rode stenen dan scoor je bonuspunten. Ook kun je de Joker wegspelen; aan de linkerzijde van het speelveld zie je drie kleine vakjes met dobbelstenen. Deze geven de combinatie aan die je weg moet maken om de Joker actief te krijgen. Is dit je gelukt, dan kun je de Joker gebruiken om elke andere dobbelsteen weg tespelen.

Sevens bestaat uit 3 levels. Elk level is groter dan het vorige voor een nog grotere uitdaging en een hogere score! Je speelt het spel uit wanneer je het derde level hebt leeggespeeld. Kun je geen combinaties meer maken, druk dan op de ROL-button. Onderaan het speelveld verschijnen dan 2 nieuwe dobbelstenen voor weer nieuwe combinaties. Je kunt 20 keer nieuwe dobbelstenen vragen.

Sevens 2 Puntentelling & Combometer

Sevens Quizmaster Jim EvansElke combinatie levert 7 punten op. Maak je achter elkaar door combinaties dan schiet de Combometer elke keer een stuk omhoog. Hoe hoger je combo is, hoe groter het getal waarmee je combinatiescore vermenigvuldigd wordt. Hoe meer stenen je gebruikt om 7 te halen, hoe hoger je score wordt.

  • 3 stenen: +15 punten
  • 4 of 5 stenen: +30 punten
  • 6+ stenen: +50 punten

Haal een nóg hogere bonus door alleen rode stenen te combineren.

  • 2 rode stenen: +30 punten
  • 3 of 4 rode stenen: +50 punten
  • 5 of 6 rode stenen: +70 punten
  • 7 rode stenen: +100 punten!

Het leegspelen van een kolom geeft je een niet-vermenigvuldigbare bonus: 1 kolom +10 punten, 2e kolom +30 punten, 3e kolom +35 punten, de 4e kolom levert +60 punten op en speel je het gehele veld leeft dan krijg je hiervoor een bonus van +100 punten.