TripleJack

Triple Jack Kaartspel63 Klinkt nou niet bepaald als een geluksnummer, maar dat is het wel bij het casino kaartspelletje TripleJack. Maar drie stapels met als perfecte score 3x eenentwintig klinkt je vast al een stuk bekender in de oren! Triplejack is namelijk een leuke, drievoudige variant op het bekende Blackjack spel, waarbij je met inzicht en een beetje geluk bij het schudden van de kaarten doortelt tot de gewenste 21 punten met je ingezette speelkaarten, maar pas wel op dat je niet bust gaat…

Hoe speel je TripleJack

TripleJack is Blackjack met 3 potten. Het doel is uiteraard om de ultieme score van 21 te halen én dat drie keer! De speeltafel bevat bij het begin van het spel drie lege speelvelden en onderaan de plek waar je virtuele croupier de kaarten uitdeelt. Begin het spel door een kaart op te vragen door op de stapel dichte speelkaarten te klikken of klik op de Hit button. Er verschijnt een open kaart die je kunt leggen op het speelveld van jouw keuze. Blijf de bank om kaarten vragen totdat je bij alle drie stapels zo dicht mogelijk bij de 21 punten bent gekomen een of meerdere keren Black (21) hebt gehaald. Haal je 3x 21 punten dan noemen we dat Triple Jack!  Ben je tevreden met je score en wil je geen kaarten meer krijgen, klik dan op de button Bank om je punten wilt innen.

Met wat strategisch inzicht én een beetje geluk kun je ver komen met dit leuke kaartspel.  Je kunt behoudend spelen en na 16 punten geen kaart meer laten delen door de bank of je waagt een gokje om een nog hogere score te halen. Maar haal je 22 punten of meer, dan heb je jezelf kapot gespeeld en ga je Bust. Wanneer je 3x busted bent dan is het helaas game over.

Puntentelling TripleJack

Combometer TripleJack

  • Kaarten 2 tot en met 10: de waarde van de speelkaart.
  • Heer, Vrouw & Boer: 10 punten
  • Aas: 1 of 11 punten, afhankelijk van de rest van de combinatie

Op de speeltafel zie je 3 lege vakken, en beneden een leeg vak met daarnaast de knoppen Hit of Bank en aan de andere kant deTriple Jack tournament spelletje spelen trekstapel. Klik op de trekstapel of druk op Hit en er komt een kaart in het vak naast de stapel te liggen. Kies een vak uit waar je de kaart naar wilt verplaatsen en neem eventueel een volgende kaart. Verdeel de kaarten zoals jij wilt over de vakken en probeer blackjack (21) te scoren op misschien wel alle 3 de vakken. Wanneer je op alle 3 de vakken blackjack weet te behalen heet dit Triple Jack. Kies hit wanneer je nog een kaart wilt. Kies Bank wanneer je het bij de score wilt laten en je punten wilt innen. Neem niet teveel kaarten want wanneer je 22 punten of meer behaalt heb je jezelf kapot gespeeld. Wanneer je 3x Busted bent dan ben je game over.

TripleJack Combometer

Hoe hoger je de combometer laat stijgen, des te hogere totaalscore je haalt, dus speel het spelletje slim: met elke stapel waarmee je 21 hebt gehaald gaat je combometer verder omhoog totdat je 5x Blackjack hebt gehaald. Is het je in een spel niet gelukt om een stapel met 21 te maken, dan reset de combometer weer en daalt hij naar 0. Het is dus belangrijk dat je bij elke spelletje TripleJack op zijn minst éénmaal eenentwintig haalt zodat je totale score hoog blijft!