Pyramid Solitaire 2

Speel Pyramid Solitaire 2Waar je ook bent, of je nu op je werk, op je mobiel in de trein of lekker thuis achter de laptop of tablet zit; tijd voor een spelletje patience vind je altijd wel. Met Pyramid Solitaire II reis je terug in de tijd naar het oude Egypte, waar ze heel goed wisten hoe je een pyramide moest bouwen; aan jou de schone taak deze zo snel en efficiënt mogelijk af te breken voor de meeste punten.

Hoe speel je Pyramid Solitaire 2

Pyramid Solitaire is een leuke variant op de originele Patience waarbij de bedoeling is om kaarten met in totaal 13 punten bij elkaar te vinden, om ze zo uit de kaarten pyramide te kunnen spelen. De spelregels zijn niet moeilijk: verwijder de speelkaarten in zoveel mogelijk opeenvolgende combinaties voor de meeste punten! De waarde van de speelkaarten wijken iets af van de standaard patience spelregels: De Aas is 1 punt, Boer heeft een waarde van 11 punten, De Vrouw vertegenwoordigt 12 punten en de Koning is direct 13 punten waard, zodat dit de enige plaatjeskaart is die je zonder combinatie te maken van de pyramide kunt verwijderen. De speciale Farao Kaart in het spel geldt als joker, zodat je deze met elke andere kaart kunt combineren tot 13.

Pyramid 2 Puntentelling en Combometer

Hoe meer combinaties je maakt in Pyramid Solitaire 2 zonder nieuwe kaarten te vragen, hoe meer punten je verzamelt. Voor elke combinatie van 13 die je maakt krijg je 15 punten x het aantal geselecteerde kaarten. Met elke combinatie die je maakt stijgt je combometer, van 1.5 tot 5 maal het aantal punten! Zijn er geen speelkaarten meer in de stapel dan ontvang je 100x de waarde van je combometer. Speel je de pyramide helemaal leeg dan levert dat je 200x de waarde van de combometer op.