Sunset Solitaire 2

Speel Sunset Solitaire 2En ’s avonds speel je een ontspannen potje solitaire in een romantische ambiance, genietend van de ondergaande zon… Nee, MiniGame is zeker geen vakantiesite, maar er is geen patiencespelletje dat je zo fijn aan een vakantie eiland in de zomerzon – inclusief palmbomen – doet denken als Sunset Solitaire II! En je hoeft er echt niet voor achter je laptop te kruipen, want je speelt een ouderwets robbertje Sunset Solitaire 2 ook onbeperkt gratis op je iPhone, iPad, smartphone of tablet.

Sunset Solitaire 2 Spelregels

Het principe van Sunset Solitaire II is eenvoudig; maak paren van dezelfde speelkaarten en speel zo het veld leeg. Je kunt paren maken met kaarten op het pyramidevormige speelbord, met de kaarten op de uitgiftestapel, of een combinatie van beiden. Hoe meer combinaties je achter elkaar kunt aanleggen, des te meer punten dit oplevert. De Joker vormt een combinatie met elke speelkaart in het spel. Er zit slechts één Joker in het spel, dus gebruik hem slim! Je kunt de stapel met kaarten drie keer schudden door er op te klikken.

Score Sunset Solitaire 2

Sunset Solitaire II - Tiki CombometerElke paar speelkaarten dat je weg kunt spelen is 20 punten waard. Hoe meer paren je kunt maken, des te hoger komt de combometer met de Tiki totempalen te staan. Staat er 1 Tiki totem, dan krijg je voor het volgende paar 2x zoveel punten. Staan er 2 totems gestapeld, dan levert het volgende paar drie keer zoveel punten op. Deze reeks loopt door tot 5x het aantal punten, maar vraag je om nieuwe kaarten door de uitgiftestapel aan te klikken, dan vallen de totems naar beneden en begint de Combometer weer op 0. Speel je de pyramide leeg dan ontvang je 100 punten, vermenigvuldigd met de stand van je combometer.

Heb je aan het eind van het spel nog geen gebruik gemaakt van de optie 3x de kaarten te schudden, dan krijg  je voor elke niet gebruikte schud-mogelijkheid 20 punten x het aantal kaarten dat nog in de stapel zit.