Mahjong

Mahjong

MahjongEven een potje mahjongen… Mahjong is een eeuwenoud spel dat zijn oorsprong kent in het verre Oosten en daarna al snel bekend werd over de hele wereld. Aanvankelijk met kaarten, wordt het sinds het eind van de 19e eeuw met de bekende Mahjongstenen gespeeld. Dus ga op zoek naar de gelijke beeltenissen voor de hoogste score!

Lees verder »Mahjong

Jelly Madness

Jelly Madness

Jelly MadnessDe liefhebbers van drillende, fel gekleurde Jelly-O gelatinepuddinkjes en Jelly Beans, het lekkere Amerikaanse snoepje, kunnen hun hart ophalen met Jelly Madness. Hoe meer blauwe, roze, goudgele of knalrode Jelly’s je verbindt, des te meer punten je kunt verdienen. Of alle Jelly’s het helemaal te gek vinden als je ze van het bord aftikt is de vraag, er zitten naast hele vrolijke ook een paar knap sikkeneurige boontjes tussen.

Lees verder »Jelly Madness

Diamond Dazzle

Diamond Dazzle

Diamond DazzleHoe meer blinkertjes, hoe beter! Niet alleen eksters maar ook fervente puzzelaars zijn er gek op. Diamond Dazzle is een mix van Match 3 en Brick Buster, waarbij je Reginald E., de gehaaide ekster je gekleurde diamanten laat verzamelen in een door hem geregisseerde volgorde. Je krijgt maar een beperkte tijd en klikbeurten, dus zorg dat je in één keer zoveel mogelijk diamanten te pakken krijgt. Voer de opdrachten uit en laat de diamanten strategisch vallen in deze oogverblindende variant.

Lees verder »Diamond Dazzle

Monster Mahjong

Monster Mahjong

Monster MahjongVoor een potje mahjong moet je altijd even rustig gaan zitten. Kopje thee, relaxt muziekje en scoren maar! Of dat je gaat lukken bij Monster Mahjong is de vraag, maar griezelig goed is het wel. Onder het genot van een onheilspellend muziekje is het aan jou de paren mahjongstenen te vinden met het gelijke aantal wurmen, knekels, pissebedden of ander glibberig kruipend goed. Hartgrondig heerlijk dus, we wensen je gruwelijk veel plezier.

Lees verder »Monster Mahjong

Icecream Shuffle

Speel Icecream Shuffle

Icecream ShuffleLikijsjes, vanilleijs bekertjes, aardbeien sorbets met sprinkles, raketjes, bananasplit en yoghurt ijshoorntjes met een chocodip; het water loopt je in de mond bij Icecream Shuffle, het leuke Jewels spelletje waarbij alle ijsjes centraal staan. Combineer ze horizontaal en verticaal in rijen van minstens drie dezelfde ijssoorten en speel ze van het bord. Wel jammer, krijg net zo’n zin in een lekker ijsje…

Lees verder »Icecream Shuffle

Sweet Sevens

Sweet Sevens

Sweet SevensHij is gek op zevens en altijd hongerig voor meer; dat is zo’n beetje waar het bij Norm, het oranje micromonster van Sweet Sevens, om draait. Je voert hem hapklare brokken die altijd bij elkaar opgeteld de waarde 7 moeten hebben. Vast een tikkie bijgelovig monstertje dus… Verder is Sweet Sevens gewoon een snoezepoezig suikerspin spelletje dat je lekker lang én gratis voor de lol kunt spelen op je iPhone, tablet of baasvermijdend van achter je bureau.

Lees verder »Sweet Sevens

Bubble Up

Speel Bubble Up!

Speel Bubble Up OriginalBubbel het speelveld leeg met de originele Bubble Up, de leuke variant op het bekende spelletje Bubbles. Speel BubbleUp gratis of doe mee aan de toernooien en maak kans op een leuk zakcentje, want bubbel je de Gouden Parel die in het spel verborgen zit naar beneden, dan scoor je flinke credits, tot wel 100 bonuspunten. Hoe beter je tactiek, des te sneller heb je het bord leeg gespeeld!

Lees verder »Bubble Up

Bubble Up 2

Bubble Up 2

Bubble Up 2Deze kleine zeemeermin zit helemaal niet te wachten op een prins uit de wereld boven de zee, want daar heeft ze totaal geen tijd voor. Ze doet de hele dag namelijk het liefst niks anders dan Bubble Up 2 spelen, het leukste bubbles spel voor iedereen onder én boven water! Schiet de bubbels en maak combinaties van drie gelijk gekleurde bubbels om ze weg te spelen. Hoe langere snoeren bubbels je tegelijkertijd wegschiet, des te hoger je score uit zal pakken. Speel je het spelletje strategisch, kijk je goed je zetten vooruit dan kun je het hele speelveld leegschieten en zo een heleboel punten verzamelen.

Lees verder »Bubble Up 2