Bubble Up 2

Bubble Up 2Deze kleine zeemeermin zit helemaal niet te wachten op een prins uit de wereld boven de zee, want daar heeft ze totaal geen tijd voor. Ze doet de hele dag namelijk het liefst niks anders dan Bubble Up 2 spelen, het leukste bubbles spel voor iedereen onder én boven water! Schiet de bubbels en maak combinaties van drie gelijk gekleurde bubbels om ze weg te spelen. Hoe langere snoeren bubbels je tegelijkertijd wegschiet, des te hoger je score uit zal pakken. Speel je het spelletje strategisch, kijk je goed je zetten vooruit dan kun je het hele speelveld leegschieten en zo een heleboel punten verzamelen.

Hoe speel je Bubble Up II

In deze klassieke Bubble Shooter richt met je muis of vinger en schiet je telkens een gekleurde bubbel richting de bubbels op het speelveld. Maak je een aangesloten groep van minstens drie bubbels dan knappen de bubbels en verdwijnen ze. Hoe groter de groep, des te meer punten je verzamelt! Ook kun je om een hoekje bubbelen door de zijkanten van het speelveld te gebruiken. De Weesbubbels (de bubbels die losraken omdat de door jouw gemaakte bubbelcombo deze ook laat verdwijnen) leveren nog meer punten op.
Lukt het je niet met de geboden kleur op je schiet-bubble een combinatie te maken in het bubbelend, dan verlies je een leven, zichtbaar onderin het speelveld. Heb je geen levens meer dan wordt er automatisch een extra rij bubbels aan het speelveld toegevoegd. Laat het veld niet volraken, want dan is het spel afgelopen.

Bubble Up II Puntentelling

Je krijgt 30 punten voor het wegspelen van een groep van 3 bubbels. Voor elke extra bubbel scoor je 20 punten extra. Dus 4 bubbels zijn 50 punten waard, 5 bubbles 70 punten enzovoort… Je ontvangt 100 punten voor elke Weesbubbel die naar beneden valt. Wanneer je het hele speelveld weet leeg te spelen krijg je een tijdbonus. Deze tijdbonus is 100 keer je overgebleven speeltijd in seconden.