Diamond Dazzle

Diamond DazzleHoe meer blinkertjes, hoe beter! Niet alleen eksters maar ook fervente puzzelaars zijn er gek op. Diamond Dazzle is een mix van Match 3 en Brick Buster, waarbij je Reginald E., de gehaaide ekster je gekleurde diamanten laat verzamelen in een door hem geregisseerde volgorde. Je krijgt maar een beperkte tijd en klikbeurten, dus zorg dat je in één keer zoveel mogelijk diamanten te pakken krijgt. Voer de opdrachten uit en laat de diamanten strategisch vallen in deze oogverblindende variant.

Diamond Dazzle Spelregels

Reginald de ekster - Dazzle DanceNet als bij de originele retrograde Brick Buster is het de bedoeling dat je per keer zoveel mogelijk diamanten verzamelt in de kleur die aangegeven staat op het bord. Je speelt de stenen weg door op een set van minstens drie aan elkaar liggende, gelijk gekleurde diamanten te klikken. Op de vrij gekomen plaatsen vallen de bovenste diamanten door en maken zo weer nieuwe groepen.Hoe groter de groep, des te hoger je score en ben je een snelle speler dan kom je na acht opeenvolgende combinaties in de Dazzle modus. De rand van het speelbord licht op en Reginald de ekster voert zijn Dazzle Dance op. Houd het tempo vol zodat hij doordanst, want ga je te langzaam of is de groep die je aanklikt per ongeluk kleiner dan drie dan is het bal afgelopen.

Je hebt een level gehaald wanneer je het benodigde aantal juwelen van de aangegeven kleur verzamelt. Je kunt dit doel rechts van je speelveld in de gaten houden. Het spel is afgelopen wanneer je zetten op zijn. Je begint het spel met 100 zetten. De voortgang van je aantal zetten bekijk je in de meter onder het speelveld.

Diamond Dazzle Puntentelling

Elke diamant is 1 punt waard. Voor elke groep die je wegspeelt krijg je het aantal diamanten x het aantal diamanten in punten. Dus speel je een groep van 6 weg, dan is je score 6 x 6 = 36 punten, een groep van vijf levert 5 x 5 = 25 punten op etc. Is de groep groter dan 1, dan verdubbelt je score ook nog eens. Dus bijvoorbeeld 20 diamanten wegspelen is 20 x 20 x 2 = 800 punten.

Alle punten die je ontvangt worden in de Dazzle-modus verdubbeld. Daarbovenop wordt je score nog vermenigvuldigd afhankelijk van je huidige level en verdien je optimaal.