Icecream Shuffle

Icecream ShuffleLikijsjes, vanilleijs bekertjes, aardbeien sorbets met sprinkles, raketjes, bananasplit en yoghurt ijshoorntjes met een chocodip; het water loopt je in de mond bij Icecream Shuffle, het leuke Jewels spelletje waarbij alle ijsjes centraal staan. Combineer ze horizontaal en verticaal in rijen van minstens drie dezelfde ijssoorten en speel ze van het bord. Wel jammer, krijg net zo’n zin in een lekker ijsje…

Icecream Shuffle Spelregels

Icecream Shuffle Specials
Icecream Shuffle Specials

De spelregels zijn eenvoudig: combineer tenminste 3 gelijke ijsjes tot een ijzige drie-op-een-rij en scoor zoveel mogelijk punten binnen de 5 minuten die je hebt per spel. Maak je horizontale en verticale combinaties van 4, 5 of 6 ijsjes óf een combinatie ervan, dan verdien je een Special, een likkebaardend lekker ijsje met elke zijn eigen speciale power. Zo kun je een gebied van 3 bij 3 hokjes wegspelen met een special van 4 ijsjes, speel je een rij en een kolom weg met de special van 5 ijsjes, en kun je met de special van 6 ijsjes zelfs alle ijsjes van 1 soort weghalen.

Icecream Shuffle Puntentelling

Voor een combinatie van 3 ijsjes krijg je 20 punten per ijsje, voor 4 ijsjes is dat 30 punten, en vanaf 5 ijsjes krijg je 40 punten per ijsje. Ook door de nieuwe combinaties die ontstaan in de door jouw weggespeelde, geopende plekken op het speelveld kun je flink extra punten scoren.