Monster Mahjong

Monster MahjongVoor een potje mahjong moet je altijd even rustig gaan zitten. Kopje thee, relaxt muziekje en scoren maar! Of dat je gaat lukken bij Monster Mahjong is de vraag, maar griezelig goed is het wel. Onder het genot van een onheilspellend muziekje is het aan jou de paren mahjongstenen te vinden met het gelijke aantal wurmen, knekels, pissebedden of ander glibberig kruipend goed. Hartgrondig heerlijk dus, we wensen je gruwelijk veel plezier.

Monster Mahjong Spelregels

Mahjong spelen is simpel: zoek vrijliggende, gelijke paren mahjongstenen en speel ze weg van het mahjongbord door ze beide aan te klikken. Hoe langere reeksen je achter elkaar maakt, des te meer punten levert dit op. Je hebt 5 minuten de tijd om het bord leeg te spelen. Speel je snel door, dan verschijnen er af en toe speciaal oplichtende mahjongstenen op het bord. Weet je de gelijke steen te te vinden zolang ze flonkeren, dan levert dit een flinke bonus op, variërend van maar liefst 1.000 punten, tot een extra schudbeurt. De derde bonus verwijdert automatisch 3 paar stenen van het mahjongbord, ook bij de vastliggende mahjongstenen. Lukt het je het bord leeg te spelen, dan ga je automatisch door naar het volgende level, waar je nog hogere scores kunt halen.

Monster Mahjong Puntentelling

Voor elk paar weggespeelde mahjongstenen krijg je 120 punten per steen. Hierna krijg je voor ieder paar stenen dat je snel genoeg wegspeelt 20 punten extra per steen. Er is geen maximum, dus probeer zoveel mogelijk achter elkaar weg te spelen! Een van de bonussen van de flonkerstenen levert als gezegd 1.000 punten op wanneer je dit paar kunt selecteren en wegspelen.