Sweet Sevens

Sweet SevensHij is gek op zevens en altijd hongerig voor meer; dat is zo’n beetje waar het bij Norm, het oranje micromonster van Sweet Sevens, om draait. Je voert hem hapklare brokken die altijd bij elkaar opgeteld de waarde 7 moeten hebben. Vast een tikkie bijgelovig monstertje dus… Verder is Sweet Sevens gewoon een snoezepoezig suikerspin spelletje dat je lekker lang én gratis voor de lol kunt spelen op je iPhone, tablet of baasvermijdend van achter je bureau.

Sweet Sevens Spelregels

Het principe van Sweet Sevens is heel eenvoudig, maak combinaties van 7 met de gekleurde jelly dobbelstenen, zodat het oranje monsterbeest wat te eten heeft. Voor elke combo krijg je 7 punten. De getallen in de snoepmachine boven de dobbelstenen geven aan wat de waarde is van de volgende dobbelsteen. Is het eten op, oftewel kun je geen nieuwe combinaties meer vinden dan krijg je met één druk op de blauwe button weer twee nieuwe dobbelstenen toebedeeld. In Lukt het je dobbelstenen van dezelfde kleur bij elkaar te vinden, dan levert dit je een bonusbeurt op. Combo’s van 3, 4 of 5 dobbelstenen leveren ook extra punten op.

Norm’s Monstercombo

Sprokkel alle kleuren dobbelstenen bij elkaar voor Norm, want daar lust hij wel pap van. Hij beloont je hiervoor met de monstercombo van 100 punten en zelfs nog meer wanneer je in de tussentijd de dobbelmachine niet hebt gebruikt.